Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.

Informatie;

The Old Rose Brocante is een webwinkel.

Contact / bestellen;

Informatie vragen en /of bestellen kan per e-mail. De bestelling komt vanzelf in mijn mailbox.Voor vragen moet je even mailen. Na je bestelling ontvang je van mij binnen 24 uur een bevestiging per e-mail waarin ook de totale kosten, inclusief verzendkosten, genoemd worden. Als de verzendkosten lager blijken te zijn dan het aangegeven bedrag, laat ik je dit in de bevestiging weten. Je bestelling wordt vanaf die tijd maximaal 7 dagen voor je gereserveerd.

Betalen:

Bij verzending dient vooraf betaalt te worden.je kunt je bestelling, na overleg, ook bij mij afhalen.

Als je bestelling binnen de genoemde termijn van 7 dagen nog niet betaald is , zie ik mij genoodzaakt de bestelling te annuleren.

Verzenden:

Na betaling zal het je bestelling meestal direct, maar in ieder geval binnen 7 werkdagen naar je worden verzonden. als het artiekl niet op voorraad is, melden we dat. Je ontvangt van mij een mailtje zodra ik de bestelling verstuurd heb. Verzending van artikel is voor risico koper.  Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen.Echter, als iets kapot gaat nadat het door ons is aangeboden bij TNT, zijn de risico's voor de koper.Wij vergoeden geen artikelen die gebroken aankomen. Wil je een pakket verzekerd verzonden hebben, dan kun je dat aangeven bij de bestelling.De extra kosten zijn voor rekening van de koper.

Verzendkosten;

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten (TNT-verzendtarieven). Voor verpakking brengen wij geen extra kosten in rekening.

 

Op alle overeenkomsten, gesloten met The Old Rose Brocante, is Nederlands recht van toepassing.

Schrijf je nu in en mis nooit meer iets van onze kortingsacties en tips!

Schrijf je hier in.
Aanmelden

theoldrosebrocante.blogspot.com

© 2013 - 2023 The old rose brocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel